Synttäriruno tytölle sihteeriopi

Synttäriruno tytölle sihteeriopi Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. ***. Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessasta neito herää, alkaa taival nuoren immen alkaa uusi  Puuttuu: sihteeriopi. Runo tytölle. PRINSESSA. Prinsessa sievä silkkitukka,. päivänpaiste, palttinasukka. Jaloissa hopeaballerinat,. kaulassa heiluu sifonkiliinat. Silkkitäkkiin MAIJAN  Puuttuu: sihteeriopi. Tyttöjen syntymäpäivä-onnitteluja Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. *** Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessas Vanhemmat  Puuttuu: sihteeriopi.

Tyttöjen syntymäpäivä-onnitteluja Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. *** Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessas Vanhemmat  Puuttuu: sihteeriopi.

Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. ***. Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessasta neito herää, alkaa taival nuoren immen alkaa uusi  Puuttuu: sihteeriopi. Runo tytölle. PRINSESSA. Prinsessa sievä silkkitukka,. päivänpaiste, palttinasukka. Jaloissa hopeaballerinat,. kaulassa heiluu sifonkiliinat. Silkkitäkkiin MAIJAN  Puuttuu: sihteeriopi.

Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. ***. Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessasta neito herää, alkaa taival nuoren immen alkaa uusi  Puuttuu: sihteeriopi. Runo tytölle. PRINSESSA. Prinsessa sievä silkkitukka,. päivänpaiste, palttinasukka. Jaloissa hopeaballerinat,. kaulassa heiluu sifonkiliinat. Silkkitäkkiin MAIJAN  Puuttuu: sihteeriopi. Tyttöjen syntymäpäivä-onnitteluja Hymytyttö, naurusuus, se on __________tyttö, kukas muu. *** Kun elämä vuosia kerää pikkuprinsessas Vanhemmat  Puuttuu: sihteeriopi.

Tyttöjen syntymäpäivä-onnitteluja

Synttäriruno tytölle sihteeriopi No tietysti hän, joka kakun. Pikkuneiti, valkotukka, sinisilmä, punasuu, suureen juhlaan valmistuu. Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui, mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui. Birgit Ahokas     Kurkista korttiin         Runo pojalle Ville heitti kuperkeikan mukaan pyysi siskon ja veikan.

Olet aina aurinkoinen, pieni hymysuu. Ajetaan kissalla piispan pihaan, sanotaan niin, että ajatellaan: Birgit Ahokas   Kurkista korttiin       Leiki, lapsi armahin, aamun koittehessa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail